Tornar a notícies

Tallers d’art infantils i juvenils

A Tallers d’art infantils i juvenils el formem un equip de professors: David Casals i Marta Postico  especialistes en dibuix i pintura i amb ceràmica, cada curs  comptem amb la col·laboració de diferents artistes o entitats que completen la diversitat de programació que oferim a infants i joves.

 Al llarg del curs alternem disciplines artístiques per tal d’obrir l experiència en els diferents camps artístics, oferint diferents percepcions i variades tècniques a tots els grups.

Taller de creació lliure per a petits de P3 a P5
Dimarts de 17.15 a 18.15h

Aquest taller vol ser un acompanyament en l’experiència artística de l’infant. En cada sessió oferim materials diferents i deixem que l’infant descobreixi i experimenti per si sol amb la mínima intervenció de l’adult. Els infants poden venir acompanyats d’un familiar.

Taller per a infants de 1r a 5è de primària
Dimarts o dijous o divendres de 17.15 a 18.45h

Afavorim l’aprenentage de diferents tècniques artístiques per tal que l’infant pugui  expressar-se plàsticament tot potenciant la creativitat, la sensibilitat, la capacitat de reflexió i l’observació. 

Taller per a joves de 6è de primària o 4t d’ESO
Divendres de 17.15 a 19.15h

Potenciem diferents maneres d’expressar-se artísticament tot aprenent o observar, analitzar i desenvolupar projectes creatius personals a partir de tècniques tradicionals o innovadores.