A l’Escola de Música de Centelles, volem apropar la música a totes aquelles persones, des d’infants fins a adults, que tinguin curiositat i ganes de descobrir l’ampli ventall de possibilitats que el món de la música ofereix. Despertant la sensibilitat i la creativitat de manera individual i col.lectiva.

Ara, més que mai, en aquests temps complicats que ens ha tocat viure:
Posem música a les nostres vides!

L’escola de Música de Centelles ofereix formació musical per a totes les franges d’edat, des d’infants fins a adults.

L’escola està legalitzada i autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Escola de Música
Oferta formativa

El Programa d'Ensenyament és l'establert pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat per tal que els alumnes que ho desitgin puguin accedir a les Proves d'Accés convocades per la Generalitat de Catalunya.

PRIMER CONTACTE AMB LA MÚSICA
PRIMER CONTACTE AMB LA MÚSICA
Treballar el desenvolupament sensorial i rítmic. Introducció al món de la música mitjançant la cançó, el joc i el moviment per despertar les aptituds musicals d'una manera adequada a cada edat.
APRENENTATGE BÀSIC
APRENENTATGE BÀSIC
Acostar els elements bàsics del Llenguatge musical a través del treball rítmic, la lectura, l'audició i la cançó.
APROFUNDIMENT
APROFUNDIMENT
Treballar per una formació musical per a poder desenvolupar àmpliament les capacitats musicals, i formar-se aprofundint en els coneixements de llenguatge musical i la seva expressió, a través de la veu i l'instrument, tant individualment com en grup.
EXPERTESA
EXPERTESA
Treballant amb el llenguatge musical i començar amb els estudis d´Harmonia per obtenir la preparació necessària per a poder cursar estudis de Grau Professional.
ALTERNATIU
ALTERNATIU
Adreçat a alumnes que tenen interès a formar-se musicalment amb la flexibilitat que permeten els estudis no reglats, i que permet gaudir tant de l'interpretació individual com col.lectiva de la música.
Els instruments que es poden estudiar són:
Altres matèries i activitats
Tallers d'instrument
Tallers d'instrument
Per a provar diferents instruments i escollir el que més us agradi.

HORARI
Els divendres de 17:15 a 18:15
Taller de Gospel “Centelles Gospel Choir”
Taller de Gospel “Centelles Gospel Choir”
Som una coral de persones amateurs que canta per passar-ho bé i que de pas n'aprèn. Volem portar un missatge d'esperança allà on cantem.

HORARI
Els dijous de 20:00 a 22:00
Conjunt Vocal Modern “Korup”
Conjunt Vocal Modern “Korup”
Som un grup vocal de noies que utilitzem la veu com a únic instrument. El ritme, les harmonies i el ball embolcallen les cançons d'ara i de sempre, que formen part del nostra repertori eclèctic.
Orquestra Juvenil
Orquestra Juvenil
Un espai de trobada per alumnes avançats d'instrument i exalumnes de l'escola, on poder preparar i participar a concerts, tot gaudint de tocar en grup.

HORARI
Els divendres de 19:00 a 20:30
Música de Cambra
Música de Cambra
Petits grups on els alumnes s'inicien en l'aprenentatge de tocar conjuntament.
Combos de música moderna
Combos de música moderna
Disfrutar de la música moderna i el jazz tocant en grup.
Tallers per a nadons i infants
Tallers per a nadons i infants
Tallers de música en família per a nadons i infants per a descobrir, experimentar i sensibilitzar-se amb tot el què envolta el món de la música.
Coral infantil
Coral infantil
La nostra coral infantil és desenfadada i dinàmica, aprenem cantant i interpretant el que la música ens transmet. Vine a gaudir! A partir de 6 anys
Notícies

Inscripcions OBERTES – Curs 24-25

Per trobar l’ENLLAÇ A INSCRIPCIONS obriu +Llegir Notícia!!! Escola de Música, tallers d’art infants i joves i tallers per a adults de dibuix-pintura i ceràmica Tenim obertes les inscripcions pel curs 24-25 ,El curs comença el 16 de setembre!!Per a tallers d’Arts Infants i Joves fins el 30 de juliol teniu la matrícula bonificada Per […]

Llegir notícia

Inscripcions curs 23-24

Per trobar l’ENLLAÇ A INSCRIPCIONS obriu +Llegir Notícia!!! Escola de Música, tallers d’art infants i joves i tallers per a adults de dibuix-pintura i ceràmica Tenim obertes les inscripcions pel curs 23- 24 ,El curs comença el 12 de setembre!!Per a tallers d’Arts Infants i Joves fins el 30 de juliol teniu la matrícula bonificada […]

Llegir notícia

Concert de final de curs de KORUP. Directora: Edna Sey

Us presentem el nostre concert online de final de curs. Som el grup de conjunt vocal modern “Korup”. Esperem que us agradi!

Llegir notícia

Inscripció oberta: 2023/24 Escola de Música

Si voleu descobrir, jugar, gaudir, experimentar, sentir i emocionar-vos amb la música…Veniu a l´Escola de Música! Un ventall de possibilitats des dels més xics als més grans: Tallers per a nadons i infants, classes de Llenguatge, classes d´instrument,  grups de cambra, combos de música moderna, Orquestra Juvevil, Conjunt vocal Modern i Tallers de Gospel. Novetat […]

Llegir notícia

Inscripció oberta: 2022/23 Escola de Música

Si voleu descobrir, jugar, gaudir, experimentar, sentir i emocionar-vos amb la música…Veniu a l´Escola de Música! Un ventall de possibilitats des dels més xics als més grans: Tallers per a nadons i infants, classes de Llenguatge, classes d´instrument,  grups de cambra, combos de música moderna, Orquestra Juvevil, Conjunt vocal Modern i Tallers de Gospel.

Llegir notícia