Tornar a notícies

Monogràfics Juliol Adults

Aquest estiu hem programat 7 monogràfics artístics destinats a adults, és el primer any que ho fem i esperem tinguin una rebuda genial!!!!, tenim uns docents que són uns grans professionals i que ens ensenyaran unes tècniques fantàstiques per treballar amb els 5 sentits.

us deixem una breu explicació d’aquests monogràfics, si teniu dubtes contacteu directament amb el docent que us podrà explicar de primera mà en que consistirà el curs. podeu fer les inscripcions on line aquí……. o podeu fer-les presencials al c. jesús 25 de Centelles  en horari de 16 a 19h de dimarts a dijous.

Monogràfics juliol 22

Vímet. Safata de vímet. Joan Farré/ Miquel Sallent ……………

dilluns 4,11,18 i 25 de juliol de 19 a 21h // 8h – 60 €

Coneixarem el vímet, aquest material natural tan nostre, i l´apendrem a treballar , coneixarem algun dels seus secrets i amb les mans teixirem la base d’un cistell d’anar a collir bolets i el transformarem amb una safata 

Fotografia. Fotografia i quaderns. Joan Pujol-Creus joan@joanpujolcreus.com

dimarts 5,12,19 i 26 de juliol de 19 a 21h // 8h – 60€  

El quadern de viatge , és l’excusa per parlar i aprendre de fotografia. Conèixer conceptes estètics, diferents llenguatges fotogràfics, a partir d’un viatge ja fet o del proper viatge… a prop, lluny, vacances o el dia a dia, això no importa. Potser simplement vols explicar o documentar d’una forma diferent les emocions que et passen, les realitats que vius!

Ceràmica. Natura impressa sobre fang. Marta Postico. marta@ceramista.cat 

dimarts 5,12,19 i 26 de juliol de 18.30 a 21h //  10h – 70 € 

Com afegir elements naturals al fang per deixar la seva empremta, una petjada resistent al temps. Cercarem en fulles, troncs, pedres, closques… buscarem textures que ens permetin expresar moments que ens recordin la bellesa i la força fràgil de la natura en un tros de fang. crearem els objectes que vosaltres em proposeu.

Fusta. La talla en fusta, ara. Jordi Plantés.  669655598

dimecres 6,13,20 i 27 de juliol de 18 a 21h // 12h – 80 €

Amb aquest curs podràs entendre i descobrir l’anatomia de la fusta per tal d’entendre-la i tallar-la. De les teves mans la fusta prendrà forma, generarem volum i en sorgirà un element útil i únic i bonic. La teva imaginació i les teves necessitats es poden unir i endinsar-te en aquest ofici ancestral.

Gravat. Introducció a tècniques directes. David Casals. davidcasalsart@outlook.es

   dimecres 6,13,20 i 27 de juliol de 19 a 21h // 8h – 60€

El món de la imatge impresa pot ser feixuc i complex, però hi ha una sèrie de tècniques, senzilles i ràpides, que permeten resultats sorprenents. Introducció a algunes tècniques de gravat. 

Porcellana. Cos i bol Gemma Codina. molidelscapellans@gmail.com

dimecres 6,13,20 i 27de juliol 19 a 21h // 8h – 60€ 

Traurem motlle d’una part del nostre cos, per reproduir en porcellana, amb l’objectiu d’obtenir una peça utilitaria o escultòrica.

Narració. El secret dels contes. Lídia Clua.  lidiacluaserra@gmail.com

  dijous  7 i 14 de juliol de 18 a 20h // 4h – 30€ 

En aquest taller aprendrem les tècniques per explicar un conte, per extreure’l del llibre i donar-li vida. Aprendrem de l’art de narrar i per tant de l’art de parlar en públic. Taller ideal per pares, mares, mestres, bibliotecàries o qualsevol persona interessada en el món dels contes i les arts escèniques.