Tornar a notícies

Tallers d’Art Versió Estiu 2024

Tornem amb els nostres particulars “TALLERS D’ART VERSIÓ ESTIU” dirigit a infants de 6 a 12 anys!

Del 25 de juny al 25 de juliol us proposem una nova edició on descobrirem el món de l’art a través del joc i l’experimentació. Seguint amb la metodologia dels cursos anteriors on els infants treballen l’expressió aprenen tècniques tant en pla i com en volum i apostant per grups reduïts per tal de poder alternar les diferents disciplines que ens ofereixen les arts plàstiques. 

El taller es portarà a terme tant a les aules de tallers, com a l’aire lliure on podrem gaudir de la natura per aprendre a representar-la i a expresarnos a través d’ella. Adaptarem les nostres especialitats a aquest espai exterior i treballant entre altres: el dibuix del natural, les intervencions artístiques en espais exteriors, les construccions amb elements naturals o la utilització de materials extrets de la natura per experimentar color, textura o forma. Adaptarem cada proposta al grup i a les necessitats de cada alumne i donarem totes les facilitats per tal de promoure l’expressió mitjançant l’art. 

Enguany, s’incorpora a l’equip a la Marta Martí, que s’encarregarà de la part d’expressió gràfica mitjançant les diferents tècniques de dibuix, pintura, materials i suports, i la Marta Postico que seguirá treballant la part de ceràmica i volum. 

Per a qui no ens conegui, ens presentem:

Marta Martí:  Graduada en Arts Plàstiques i Disseny en Il·lustració, sempre m’ha emocionat el comportament genuí dels més petits, per això fa anys que combino la il·lustració infantil amb tota mena de projectes educatius i de lleure. Amb una mirada lliure i creativa, m’agrada transmetre valors que permetin als infants experimentar, amb imaginació i sensibilitat, les diferents formes d’expressió artística. 

Marta Postico: Graduada en Arts aplicades especialitat ceràmica, he treballat sempre compaginant l’activitat professional de la creació ceràmica amb l’activitat docent d’infants , d’adults i més recentment  formant a mestres  per a una millor educació plàstica-artesanal a les escoles. Des del 2010 formo part de l’equip de Tallers d’art, on introdueixo el volum a través del fang i la ceràmica. Treballar amb infants m’enriqueix a tota hora i no deixa  de sorprendre’m l’enginy i la destresa que demostren els mes petits per resoldre qualsevol contratemps. Aquesta creativitat, genialitat i confiança,  és la que voldria potenciar  perquè  perduri  en els infants que seran  adults.

Detalls del taller VERSIÓ ESTIU 24:

  • Dates: el 25 de juny al 26 de juliol 
  • Horari: tardes de dimarts i dijous de 17.00 h a 19.00 h .
  • Adreçat a infants de 6 a 12 anys ( consultar altres edats )
  • Preu de les 5 setmanes 80€, material inclós. (consultar preu per a germans)(consultar possibilitat de fer menys setmanes)
  • Ratio: màxim 20 alumnes dividits en dos grups (si cal obrir més grups farem llista d’espera).
  • Cal portar roba vella o una bata per no embrutar-se, una motxilla i una ampolla d’aigua per beure.

Inscripcions del 13 de maig  al 18 de juny. 

Presencialment a la Escola d’Arts de Centelles/Casa de Cultura c/ Jesús 25 de Centelles,   horaris de dilluns a dijous de 10h a 13h i de 17h a 19h. O en línia :a l’enllaç del formulari d’inscripció:  https://forms.gle/wuYHgT5PvyDDLRCv5

més info a: al telèfon 938813880 i a   tallersdartcentelles@gmail.com        

Per formalitzar l’inscripció s’haurà de fer ingrés al compte corrent de l’Ajuntament de Centelles nº ES74 2100 0127 6402 0000 5699, amb el concepte: tallers d’art versió estiu 2024 i el nom de l’infant. Cap inscripció serà definitiva fins que no es presenti el comprovant d’ingrés del pagament del taller.